Nyhed

Foreigner til Amager Bio

Koncerten flyttes fra Ballerup Super Arena og afvikles 4. december

Da Foreigner i 1977 udsendte deres debutalbum, hittede de øjeblikkeligt med singler som "Feels Like The First Time" og "Cold as Ice", og deres succes fortsatte helt frem til slutningen af 80'erne med en stribe millionsælgende plader.

Succesen dalede dog en smule i 90'erne, specielt efter at gruppens frontmand Lou Gramm havde forladt bandet, og Foreigner har ikke udsendt et nyt album siden 1994.

Gramm er ikke den eneste, der har forladt bandet, og Mick Jones er nu det eneste originale medlem tilbage i gruppen, der har givet os hits som "Waiting For A Girl Like You" og ikke mindst "I Want To Know What Love Is".


Den nye konstellation, der inkluderer Jason Bonham (søn af Led Zeppelins afdøde trommeslager John Bonham og også med ved Led Zeppelins reunion-koncert 10. december i London) og Jeff Pilson, skulle dog være i gang med at indspille materiale til et nyt album.

Men inden da er der mulighed for at opleve Foreigner live i Amager Bio. Koncerten skulle egentlig have været afviklet i Ballerup Super Arena, men er blevet flyttet og afvikles nu 4. december i Amager Bio.

Billetter købt til førnævnte koncertsted er dog stadig gældende, og har man endnu ikke købt billet, kan man gøre det via Billetnet.


ANNONCE