Nyhed

Kresten Osgood på skandinavisk turné

Allestedsnærværende Osgood på turné med højt respekterede amerikanske musikere

Steven Bernstein og Marcus Rojas er navnene på de to amerikanere, som danske Kresten Osgood (Tys Tys, Autofant og Ikscheltaschel og allestedsnærværende drivkraft på den danske jazzscene) tager med sig på kommende skandinavisk turné, hvor trioen spiller otte koncerter.

Kresten Osgood, der primært er kendt for sit lovpriste trommespil, har tilbragt ikke så lidt tid i New York, og det var også hér, at manden mødte saxofonisten Steven Bernstein og tubaspilleren Marcus Rojas, med hvem han nu har dannet lidt af en supertrio.

”Jeg spillede et job med dem på Corneliastreet Cafe i The Village sammen med saxofonisten Michael Blake, og jeg var rystet over det niveau, de spillede på og ikke mindst måden de forholdte sig til mit spil på. Jeg har spillet med mange forskellige musikere i New York, men aldrig med nogen, som jeg følte, at jeg havde så meget til fælles med – måske ud over Michael Blake. Siden hen spillede jeg en del med dem i New York og har bare ventet på muligheden for at bringe dette samarbejde til Danmark. Jeg er sikker på, at det musik, vi laver vil falde i god jord herhjemme,” fortæller Kresten Osgood.

Planen er, at samarbejdet med Steven Bernstein og Marcus Rojas vil udmønte sig i en albumudgivelse til næste år, men først gælder det altså den skandinaviske turné, hvis program tager sig således ud:

12/11 – Glenn Miller Cafe, Stockholm
13/11 – Glenn Miller Cafe, Stockholm
14/11 – Copenhagen Jazzhouse
15/11 – Pitstop, Kolding
16/11 – Hjørring Kunstmuseum
17/11 – Musikhuset, Århus
18/11 – Odense konservatorium
19/11 – Cafe Sting, Stavanger

ANNONCE