Nyhed

Ulla Henningsen synger i Århus og København

Sangene fra ”Skønne Spildte Dage” kan opleves på VoxHall og i Pumpehuset 4. og 5. december

Billede: Agnete Schlichtkrull

Skuespillerinden og sangerinden Ulla Henningsen udgav i slutningen af september det roste coveralbum ”Skønne Spildte Dage”, hvor hun fortolkede sange af så forskellige kunstnere som Bob Dylan, Dusty Springfield, Cat Power, Gasolin’, Charles Aznavour, C.V. Jørgensen og mange flere. For de udenlandske sanges vedkommende i danske oversættelser af blandt andre Nikolaj Nørlund og Jens Unmack

Nikolaj Nørlunds var også producer på albummet og udgav det på sit pladeselskab Auditorium, og nu tager Henningsen så sangene på landevejen og fremfører dem ved to koncerter i henholdsvis Århus og København.

Holdet live bag hende bliver næsten det samme som på albummet, nemlig følgende: Jonas Struck (guitar), Nikolaj Nørlund (guitar), Anders Christensen (bas), Laust Sonne (trommer) og Nikolaj Torp (keyboards). De to sidstnævnte medvirker dog ikke på albummet, hvor trommer og keyboards bliver spillet af henholdsvis Jakob Høyer og Nikolaj Hess.

Ulla Henningsen er nok stadig bedst kendt som Iben i tv-serien ”Matador” og som Liva Weel i ”Kald Mig Liva”. Hun er dog langtfra et ubeskrevet blad ud i musikken – således har hun medvirket i en lang række musicals, og så fortolkede hun i øvrigt Leonard Cohen-nummeret ”Closing Time” (”Lukketid”) på Auditorium-udgivelsen ”På Danske Læber”.

Ulla Henningsen og band kan opleves live følgende steder:
4. december: VoxHall, Århus
5. december: Pumpehuset, København

ANNONCE