Nyhed

Vær med på ny Stella Polaris-cd

Stella Polaris forbereder ny opsamling og inviterer folk til at være med

Den herligt tilbagelænede musikbegivenhed Stella Polaris, der hver sensommer byder på lækker elektronisk musik i København og Århus, er ikke bare en årligt tilbagevendende endags-festival. Efterhånden har der således udviklet sig en tradition for, at Stella Polaris Music hvert år udgiver en opsamlings-cd sammensat af eksklusive og fortrinsvist danske numre.

Indtil videre er det blevet til tre af slagsen, men allerede nu er den fjerde opsamling i støbeskeen med henblik på udgivelse under næste års arrangementer (med efterfølgende salg i danske pladebutikker). I den forbindelse opfordrer folkene bag projektet nu danske musikere til at indsende numre, der kunne egne sig til en Stella Polaris-opsamling, og man henvender sig i sagens natur primært til ”electronica-folk, dub-hoveder, producere og lignende”.

De tre første Stella Polaris-opsamlinger er alle blevet rost i pressen og har indeholdt bidrag fra så prominente størrelser som Trentemøller, Tina Dickow (remix), Opiate og Badun (alle 2005), Blue Foundation, Mikael Simpson og Track 72 (alle 2006), Veto (remix), People Press Play, Teitur og Dub Tractor (alle 2007).

Sidder du derude med det helt rigtige nummer til den næste Stella Polaris-opsamling, kan det sendes til music@stella-polaris.dk.

ANNONCE