Nyhed

Vandt du Ginman/Jimmy Jørgensen?

Koncertbilletter og cd’er med jazzbassisten og crooneren kunne blive dine

Duoen Ginman/Jimmy Jørgensen har netop udgivet deres debutalbum ”Deep”. Der er tale om et samarbejde mellem jazz-med mere-bassisten Lennart Ginman og Hotel Hunger-sangeren Jimmy Jørgensen, der sammen har lavet et tilbagelænet og utroligt stemningsfuldt croonerpop/jazz noir-album med let elektroniske undertoner. Et album, der har fået ganske fine anmeldelser, blandt andet i GAFFA, hvor Jan Opstrup Poulsen uddeler fire ud af seks stjerner og blandt andet skriver:

”Deep” er et musikalsk genreeksperiment, der sætter kursen mod en melodisk jazzpop på en elektronisk klangflade. Og det lykkes ganske fint. Først og fremmest fordi ”Deep” har melodierne med sig, og derfor ikke fortaber sig i stemningsmættede still-billeder. Der er bevægelse hele albummet igennem.”

Ginman og Jørgensen er i november på en Danmarksturné, der bringer dem til følgende byer:

06/11 VoxHall (Århus)
07.11 Skråen (Ålborg)
08.11 Månen (Haderslev)
09.11 Fermaten (Herning)
11.11 Arken (Ishøj)
13.11 Trommen (Hørsholm)
15.11 Pumpehuset (København)
16.11 Viften (Rødovre)


I den forbindelse havde GAFFA fået en stabel billetter til duoens koncert i Pumpehuset, København 15. november – og oven i hatten en stribe ”Deep”-cd’er. Dem kastede vi nu i grams i denne konkurrence, og alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Steen Jørgensen

De heldige vindere, der modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Jens Johansen
4000 Roskilde

Camilla Nielsen
4000 Roskilde

Tobias Welander
3450 Allerød

Birgitte Curry
2720 Vanløse

Flemming Heltborg
4684 Holmegaard

Lennart Ginmans hjemmeside

ANNONCE