Nyhed

Vandt du The Raveonettes?

Cd’er og fede 3D-briller kunne blive dine

The Raveonettes alias Sune Rose Wagner og Sharin Foo er klar med deres fjerde album (hvis man medbringer debut-minialbummet ”Whip It On”). Titlen er "Lust, Lust, Lust", og den er meget dækkende for indholdet, der er en stribe sange, som emmer af begær, sex og forbudte lyster – og som har fundet de støjende guitarer frem igen efter den meget blidere forgænger "Pretty In Black". Ja, faktisk er albummet noget af det mest støjende, Raveonettes nogensinde har frembragt, men Sune Wagners øre for den fængende popmelodi er intakt.

GAFFAs anmelder John Fogde er begejstret for ”Lust, Lust. Lust” og uddeler fem ud af seks stjerner og blandt andet følgende ord:
”Det er, som om gruppen nu endelig har fundet den helt rigtige balancegang mellem Phil Spector-pop og 80’er-støjrock. Der er ikke længere tale om stiløvelser, men derimod et personligt udtryk, hvilket i den grad klæder bandet.”

Du havde nu muligheden for at vinde et eksemplar af ”Lust, Lust, Lust” i en særlig limited udgave med seje 3D-solbriller. Alt, du skulle gøre for at deltage, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Jack Kerouac.

De heldige vindere, som modtager cd'erne i allernærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Jens Claudi
2700 Brønshøj

Anne Louise Mortensen
2100 København

Søren Jensen
6960 Hvide Sande

Thit Amsen
2100 København

Tina Jochumsen
8000 Århus C

Michael Petersen
2740 Skovlunde

Ditte Merfeldt
9550 Mariager

Kristian Baek
1366 København K

Tine Brendstrup
2000 Frederiksberg

Steffen Kaspersen
8000 Århus C


The Raveonettes' hjemmeside

ANNONCE