Nyhed

Vandt du KT Tunstall?

Den skotske singer-songwriters nye album ”Drastic Fantastic” kunne blive dit

Den skotske singer-songwriter KT Tunstall har netop udgivet sit andet studiealbum ”Drastic Fantastic”, opfølgeren til den succesfulde 2005-debut ”Eye To The Telescope”, der til dato har solgt 3,5 millioner eksemplarer og gav hende store hits som ”Black Horse And The Cherry Tree”, ”Other Side Of The World”, ”Under The Weather”, ”Another Place To Fall” samt ikke mindst ”Suddenly I See”. Ja, ”Suddenly I See” blev endda belønnet med den fornemme britiske sangskriverpris Ivor Novello Award – foran Arctic Monkeys’ ”I Bet You Look Good On The Dancefloor” og Coldplays ”Fix You”. Og så har en amerikansk præsidentkandidat kastet sin kærlighed på den.

Derfor er der store forventninger til opfølgeren med den ubeskedne titel. Albummet ligger i naturlig forlængelse af debuten og er ligesom den produceret af Steve Osborne (Suede, New Order, Happy Mondays med flere), men er musikalsk mere nuanceret, og også teksterne rummer masser af substans – og humor. Overordnet er der dog tale om klassisk, tidløs og begavet sangskrivning i ånden fra store damer som Joni Mitchell, Carole King, Joni Mitchell og Kate Bush.

Du havde nu muligheden for at vinde et eksemplar af KT Tunstalls nye album. Alt, du skulle gøre var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Hillary Clinton.


De heldige vindere, der modtager cd'en i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Lene Poulsen
4300 Holbæk

Rikke Brixvig
4000 Roskilde


Melissa Dichmann
7500 Holstebro

Pia Sroka
5210 Odense NV

Jesper Andersson
5000 Odense C


Jørgen Borum
8210 Århus V

Therese Lihn Thomsen
2920 Charlottenlund

Per Jørgensen
9700 Brønderslev


Marge Aru
2300 København S

Jens Broberg
2100 Kbh. Ø



Se KT Tunstalls nye video Hold On


KT Tunstalls hjemmeside

ANNONCE