Nyhed

Wu-Tang sampler The Beatles

Rapperne får som de første lov til at låne nogle toner fra The Beatles

Wu-Tang Clan arbejder fortsat på albummet "8 Diagrams", der er opfølgeren til "Iron Flag" fra 2001, og som nu udskydes endnu engang.

Denne gang skyldes den nye udgivelsesdato dog ikke intern ballade eller andet bøvl, men derimod at gruppen har fået lov til at bruge en bid af en gammel Beatles-sang.

Som tidligere nævnt arbejder Wu-Tang Clan på en cover af "While My Guitar Gently Weeps", hvor de får hjælp af George Harrisons søn Dhani.

John Frusciante fra Red Hot Chili Peppers skulle også være med, og et indlæg på gruppens webside indikerer, at Erikah Badu også er med på nummeret.

Samme indlæg fortæller, at gruppen som de første har fået lov af The Beatles til at bruge et sample fra deres musik, og dermed bliver det altså George Harrisons guitar, man kommer til at høre på Wu-Tangs coverversion.

Dette betyder, at gruppen har valgt at udskyde udgivelsen af "8 Diagrams" til 4. december, så der går altså lidt inden der bliver mulighed for at høre, hvordan blanding af Beatles og Wu-Tang kommer til at lyde.

ANNONCE