Nyhed

Didium & The Black Bonnie Picture udskriver cover-konkurrence

Design coveret til gruppens kommende udgivelse og vind både æren og en slat penge

Den 2. marts udkommer Didiums & The Black Bonnie Pictures debut-album, der har fået titlen ”Whimsical Beauty”. I denne anledning har gruppen valgt at lancere en konkurrence, hvor man kan dyset om at få lov til at have indflydelse på pladens forside.

Ud over æren udlover gruppen også 3000 kroner til vinderen, men understreger også, at betingelsen for deltagelse i konkurrencen er, at coveret skal være inspireret af og tænkt ud fra pladens titel.

Om titlen fortæller Didium:
 
”Grunden til vi har kaldt den det, er at koblingen af de to ord lunefuld skønhed er så utrolig sigende for os og det musik vi laver. Det er traditionel britisk inspireret rock/pop, bevares, men det er også altid en del af vores agenda at give sangene et særligt twist, der tager tingene i vores helt egen retning. Tingene behøver aldrig nødvendigvis være sort/hvide i vores univers. Vi leder efter en person, der vil lege med ordenes betydning og frembringe den rigtige stemning.”

Så er det jo bare at smøge ærmerne op, hvis man vil have indflydelse på hvordan coveret skal se ud, eller hvis lommerne er lidt slunkne her i slutningen af december.
 

ANNONCE