Nyhed

Dr Pepper skuffet over trusler fra Guns N' Roses

Sodavandsproducenten tager til genmæle mod Axl Rose & Co. i sagen om gratis sodvand efter udgivelsen af "Chinese Democracy"

Her på GAFFA.dk har vi flere gange skrevet om den ganske underholdende fejde mellem Guns N' Roses og sodavandsproducenten Dr Pepper. I foråret lovede Dr Pepper nemlig en gratis sodavand til alle amerikanere, hvis Guns N' Roses ville udgive deres mange gange forsinkede album "Chinese Democracy" i 2008.

Albummet udkom som bekendt den 24. november (og dagen før i Europa), og Dr Pepper holdt sit løfte ved at lave en kupon på sin hjemmeside, som tørstige fans på udgivelsesdagen kunne printe ud og indløse til en gratis sodavand. Imidlertid gik firmaets hjemmeside ned grundet den store trafik, så mange fans måtte gå med uforrettet sag og en tør hals – og selvom Dr Pepper gentog forsøget dagen efter, gik det endnu engang galt, hvilket fik Guns N' Roses op af stolen. De fik deres advokat Alan Gutman til at skrive et vredt brev til Dr Peppers' øverste chef Larry Young, hvor advokaten beklagede sig over, at Dr Pepper havde misbrugt Guns N' Roses' navn til en fejlslagen pr-kampagne, og han krævede helsidesannoncer med en undskyldning indrykket i en række store amerikanske aviser. Ellers ville Dr Pepper blive sagsøgt.

Nu har Dr Pepper så reageret på Guns N' Roses' angreb. I første omgang nøjes de med at hælde lidt sodavand på de oprørte vande, men vil ikke give kvaje-boblevand. Tværtimod føler Dr Pepper sig vist en smule fornærmet. I en pressemeddelelse, citeret af theguardian.co.uk, skriver firmaet:

"Vi ønsker Guns N' Roses alt det bedste med deres album. Dette var en af de største reaktioner, vi nogensinde har fået på en forærings-kampagne, og vi er glade for at kunne slukke tørsten hos så mange Dr Pepper-fans. Vi kommenterede bare på forsinkelsen af "Chinese Democracy" og opfordrede åbent bandet til at udgive det før årets udgang. Axl Rose har endda udtrykt støtte til vores bestræbelser tidligere på året. Vi er skuffede over, at GNR's advokater gør en sjov foræring til en potentiel retssag."

Guns N' Roses har endnu ikke svaret tilbage.

 

ANNONCE