Nyhed

Ol' Dirty Bastard døde af en overdosis

Rendyrket ODB-OD, siger retsmedicinerne. Posthumt album 4. januar.

Det er nu kommet frem, hvad rapperen og Wu-Tang Clan-medlemmet Ol' Dirty Bastard døde af, da han sidste måned, efter at have klaget over brystsmerter, pludselig faldt om i et studie, to dage før sin 36-års fødselsdag.

Retsmedicinerne har undersøgt Ol' Dirty Bastard og er kommet frem til, at dødsårsagen var en formodentlig utilsigtet overdosis, fremkaldt af kombinationen af kokain og et lægeordineret smertestillende middel, Tramadol, skriver eonline.com.

Ol' Dirty Bastard havde mangeårige problemer med stoffer, og kort efter hans død oplyste bl.a. nogle af hans mange børn, at rapperen de sidste par dage før sin død havde virket nervøs, paranoid og havde vejrtrækningsproblemer. Han havde angiveligt heller ikke sovet de sidste par døgn inden sin død.

Der er i øvrigt planlagt et posthumt album med titlen "Osiris", der udsendes 4. januar. Det bliver spændende at se, om der nu kommer en stribe efter-døds-album som i tilfældet 2Pac, der bliver ved med at udgive plader her snart 10 år efter sin død. Ol' Dirty Bastards status i hiphop-verdenen er i hvert fald også høj.

ANNONCE