Nyhed

Slaraffenklang udgiver gratis live-ep

Efterklang og Slaraffenlands fælles-projekt kan downloades gratis

Her i den søde juletid vælter det med bands, der uddeler kalender- og julegaver i form af gratis downloads fra deres hjemmesider. Det gælder også Slaraffenklang.

Slaraffenklang består, som den årvågne nok har gættet, af grupperne Efterklang og Slaraffenland. De to grupper har ofte været på turné sammen og har ved en enkelt lejlighed slået sig sammen, og endda på opfordring. Nærmere betegnet til Sono Festivalen, der blev afholdt for første gang 8. november i Rødovre. Slaraffenklang bestod af 12 medlemmer, alle mænd, og heriblandt to trommeslagere. Bandet spillede coverversioner af Efterklang- og Slaraffenland-sange. Ofte var det mere larmende og voldsomme versioner, andre gange var det i helt nye arrangementer.

Slaraffenklang har indtil videre været et engangsprojekt, og derfor optog gruppen selvsagt deres koncert. Nu har de så samlet fire af numrene på en live-ep, der kan downloades ganske gratis fra de to gruppers pladeselskab Rumrakets hjemmeside eller her. Man kan også downloade et cover til ep'en, der har fået titlen "Danish Dynamite Live at Sono Festival 2008".

Tracklisten er som følger:


Cutting Ice To Snow (Efterklang-nummer)

Polaroids (Slaraffenland-nummer)

Echo Wave (Efterklang-nummer)


You Win (Slaraffenland-nummer)

Sangene er optaget, mikset og mastereret af Petter Samuelsson

Slaraffenland er i øvrigt for tiden i studiet sammen med produceren og The William Blakes-medlemmeet Fridolin Nordsø (moi Caprice, The Fashion, Figurines med flere) for at indspille deres tredje album, der ventes ude engang i 2009.

ANNONCE