Nyhed

Wedoband spiller debutkoncert

Medlemmer af I Am Bones og Bodebrixen debuterer i denne weekend til koncert i Århus

Jeppe Lindgren sidder til daglig bag trommerne i I Am Bones, men springer nu ud som en af hovedkræfterne bag et nyt projekt. Bag navnet Wedoband finder man udover komponist og tekstforfatter Jeppe Lindgren også musikere, som er aktive i blandt andet Bodebrixen og Striving Vines.

Wedoband har eksisteret i øvelokalet i omkring et år, men nu er de altså klar til at se dagens lys ved en koncert i Århus 13. december, hvor de vil headline Strange Ears Goes Christmas, hvor man blandt andet også vil kunne opleve Munich og Mimas.

Bandet lover store armbevægelser, underholdende sceneshow og sjove visuelle finurligheder og fortæller, at de ikke er bange for at erkende brugen af floskler og billige virkemidler for at nå frem til deres erklærede mål:"At underholde med ørehængere og potentielle landeplager".


Gruppen nævner grupper som Culture Club, Queen og ABBA som inspiration, og hvordan de inspirationskilder lyder, når de har været gennem en række århusianske indie-musikere, kan man høre lørdag 13. december på Studenterhuset i Århus.

ANNONCE