Nyhed

Eskobar spiller i Århus og København

Den svenske trio besøger Danmark i april og udgiver nyt til marts

Den 12. marts udgiver Eskobar deres femte album, der er kommet til at hedde ”Death In Athens”, og fans af svenskerne herhjemme kan også glæde sig over hele to koncerter i Århus og København.

Eskobar har efterhånden eksisteret i 12 år og siden duetten med Heather Nova på hittet ”Someone New” i 2002 er bandet vokset til et internationalt navn med deres melodistærke ballader med rødder i 90'ernes brit-pop.

Gruppen har besøgt Danmark flere gange og blandt andet spillet på Roskilde Festival i 2005 og på Vega året efter. Her hæftede GAFFAs anmelder sig blandt andet ved følgende:


”Eskobar er et band, der formår at forene den simple popmelodi med en drivende melankoli. Gruppen er nordisk vemod, når det er bedst. Så er der ikke sagt for lidt.”

Eskobar spiller følgende datoer:

Lørdag 19. april - VoxHall, Århus
Søndag 20. april - Lille Vega, København


Forsalget til koncerten 19. april på VoxHall er startet, og billetterne til koncerten 20. april i Lille Vega sælges fra onsdag 20. februar kl. 10:00 - begge via www.billetlugen.dk, telefon 70 263 267 samt i Fona-butikker landet over.Første single fra ”Death In Athens”, ”As The World Turns” kan høres på youtube

ANNONCE