Nyhed

Slayer til Roskilde

Også Battles og The Notwist besøger Dyrskuepladsen til sommer

Sidste år måtte mangt en metal-fan efterlades slukøret, da thrash-legenderne Slayer aflyste deres optræden på årets Roskilde festival, men nu er der grund til at finde smilet (selvfølgelig det mest ondskabsfulde af slagsen) frem, når Roskilde Festival kan annoncere, at Slayer tager revance til sommer.

Senest har Slayer udgivet pladen ”Christ Illusion”, som GAFFAs anmelder blandt andet beskrev som ”[...] tonsvis af aggressivitet og sønderknusende kompetent spil pakket ind i sublim metallyd.” Herudover har bandet også sendt dvd'en ”Ungoly Alliance Tour” på gaden.

Også amerikanske Battles vil udfordre Roskilde publikummet til sommer med deres blanding af math-rock og post-rock. Battles udsendte deres debut-album ”Mirrored” sidste år til begejstring for blandt andre GAFFAs anmelder, der havde følgende at sige om pladen:


”Rytmisk galskab, stærkt fordrejede vokaler, crazy jazz og konstant udfordring af de konventionelle musikstrukturer er nogle af hjørnestene i musikken, og det er den over syv minutter lange førstesingle "Atlas" et fremragende eksempel på. Den lidt mere afdæmpede "Leyendecker" er også værd at fremhæve på et album, der fortjener din fulde opmærksomhed.”

Sidste tilføjelse til Roskilde-programmet i denne omgang er tyske The Notwist, der sidst gæstede Roskilde i 2002 i kølvandet på udgivelsen af den meget roste ”Neon Golden”-plade. Opfølgeren til denne regnes med at udkomme i maj måned.


Roskilde Festivals hjemmeside

ANNONCE