Nyhed

Steve Earle kommer til Danmark

Den amerikanske countryrock-poet besøger København og Århus i maj

Som højt respekteret sangskriver har Steve Earle arbejdet sammen med en lang række af sine landsmænds store stjerner. Blandt andre Carl Perkins, Lucinda Williams, Emmylou Harris og Sheryl Crow har arbejdet sammen med Earle gennem tiden.

Steve Earle har haft et karriereforløb på over 30 år, der tidligt tilskrev ham æren som countrymusikkens redningsmand og senere gav ham tilnavnet ”the hardcore troubadour”. Det sidste med henvisning til Earles stofmisbrug, fængselsdom og kompromisløse politiske holdninger.

Earle er stadig politisk aktivist, men hans nedtur vendte i midt 90'erne og resulterede i comeback-albummet ”Train A Comin'” og efterfølgende er det blevet til syv studie-udgivelser med ”Washington Square Serenade” fra 2007 som det seneste.


Pladen fik følgende ord med på vejen af GAFFAs anmelder:

"Selv om Steve Earle spiller dæmpet og akustisk, så er bunden flere steder lagt med en pulserende rytmesektion som på Satellite Radio og den fremragende udgave af Tom Waits' "Way Down In The Hole".

På den valsende "City Of Emmigrants" og "Steve's Hammer" får Earle atter vist, at han er en mand med stærke meninger og en mand, der forstår at folde sig mangfoldigt ud både musikalsk og tekstmæssigt."


Her i maj får man muligheden for at opleve Steve Earle, når han spiller koncerter herhjemme i henholdsvis København og Århus.

Koncerterne finder sted:
24. maj: Pumpehuset, København
25. maj. Train, Århus

Ved begge koncerter optræder Special Guest Allison Moorer.


Forsalget til begge koncerter begynder mandag 3. marts via www.billetlugen.dk eller telefonnummer 70 263 267 samt i Fona-butikker landet over.

ANNONCE