Nyhed

Western Stars på vej med nyt

”Watching You Try” udkommer den 25. i denne måned

Western Stars udsendte i 2005 deres meget roste debut-album ”Western Stars”, og nu er Cecilia Krill og Nikolaj Heyman klar med efterfølgeren, der har fået titlen ”Watching You Try”.

Om ”Western Stars” skrev GAFFAs anmelder i sin tid:

”Albummet emmer af spilleglæde og nærvær, så det er en sand fryd. Mørket sænker sig storladent og dramatisk over "The Sky Tonight", hvor Cecilia Krills nøgne vokal forfører med en nerve, der skal ledes længe efter på de hjemlige breddegrader.


Den organiske "Tonight The World Is Mine" er flot arrangeret med tordnende strygere, jazzguitar-temaer og et rumlende percussion-anslag. Det er umuligt ikke at blive revet med af Western Stars' debut, der skinner funklende flot på den vestjyske himmel.”

Western Stars drager i februar og marts på en såkaldt ”Livingroom-tour”. En i ordets bedste forstand ”intim” turné, hvor bandet giver koncert hjemme i dagligstuerne hos udvalgte værter landet over. En koncertform, vi her på GAFFA.dk forleden kunne bskrive under navnet Living Room Concerts, som fænomenet kaldes i USA.

Western Stars vil naturligvis også kunne opleves på spillestederne rundt omkring i Danmark – bl.a. på VoxHall i Århus den 14. februar og på Skråen i Ålborg den 6. marts.


”Watching You Try” udkommer den 25. februar.

Besøg Western Stars på myspace med flere koncertdatoer


ANNONCE