Nyhed

TV-2 indleder forårsturné med togkoncert

En rullende koncert i toget mellem Århus og København markerer starten på TV-2's forårsturné

Den århusianske gruppe TV-2s forårsturné har fået titlen Station to Station Tour. Og i denne ånd har bandets pladeselskab EMI i samarbejde med DSB arrangeret en koncert i toget over Storebælt som indledning på gruppens turné, som i løbet af foråret bringer TV-2 rundt i hele landet.

Med i bagagen har de materialet fra deres seneste album, "For Dig Ku' jeg Gøre Alting", som har solgt 70.000 eksemplarer.

Rocktoget afgår fra Århus lørdag d.19. januar kl. 14:54 og byder på koncert i en af vognene frem til Odense, hvor alle skifter, og et nyt publikum får fornøjelse af musikken frem til København.

Det vil ikke være muligt at købe billet til koncerten. Man skal være den lykkelige ejer af et DSB WildCard og kan kun komme med, hvis man på dsb/dk/wildcard kan argumentere rigtig godt for, hvorfor man fortjener det. Også stationen TV2 udlodder billetter til koncerten på skinner. Her kan alle dyste med.

"DSB WildCard er glade for at kunne præsentere Danmarks måske største rockband lige nu til denne eksklusive koncert. Når vi er gået ind i samarbejdet, så er det, fordi TV-2 og DSB og for den sags skyld H.C. Andersen er enige om at rejse er at leve.

Det er med glæde, vi kan invitere vores DSB WildCard-holdere til sådan en enestående begivenhed," udtaler sektorchef Berit Grant Larsen fra DSB.

ANNONCE