Nyhed

White Lion til Danmark

Mike Tramp & Co. gæster Pumpehuset 16. august

I sidste måned kunne man opleve Mike Tramp i Stenløse i front for sit gamle band Mabel, der blev gendannet for en aften. Nu er Tramp tilbage i sin velkendte rolle som forsanger i White Lion, hans gamle firsermetalband, der selv blev gendannet i 1998 og igen i 2005 – begge gange dog med lutter nye musikere bortset fra Tramp. Og i den forbindelse gæster White Lion Pumpehuset i København 16. august.

White Lion udgav i marts comebackalbummet ”Return Of The Pride”, som dog endnu ikke er udsendt i Danmark, men lur os, om ikke det bliver udgivet herhjemme i forbindelse med koncerten.

White Lion fik deres internationale gennembrud i 1987 med deres andet album ”Pride” (bemærk ligheden med titlen på det nye album), hvor heavyballaden ”When The Children Cry” året efter blev et kæmpehit, der nåede tredjepladsen på den amerikanske hitliste. Også bandets tredje album, ”Big Game” fra 1989 blev et stort hit, men det gjorde fireren, ”Mane Attraction” fra 1991 ikke, og det blev begyndelsen til enden for White Lion i første omgang.


Herefter dannede Mike Tramp det grunge-orienterede orkester Freak Of Nature, der udgav tre plader, inden han gik solo og siden gendannede White Lion i to omgange.

White Lion kan også opleves i Danmark 2. august til MoseRock-festivalen i Dalmose på Sjælland.


White Lion på MySpace

ANNONCE