Nyhed

Juanes-koncert flyttes

Koncerten med latin-stjernen udskydes fra 28. juli til 7. september

Grundet flytning af Juanes' turné bliver hans koncert i Store Vega i København udskudt fra 28. juli til 7. september, oplyser arrangøren ICO. Billetter købt til koncerten 28. juli er gældende til den nye dato eller kan refunderes via Billetnet inden 30 dage.

Juanes fik sit verdens-omspændende gennembrud i 2006 med albummet ”Mi Sangre” og hittet ”La Camisa Negra”. Albummet rundede et salg på mere end tre millioner solgte eksemplarer på verdensplan med en guldplade herhjemme for et salg på over 25.000 albums.

Juanes udgav i oktober 2007 sit fjerde album ”La Vida ... Es Un Ratico” (”Livet ... er et øjeblik”), hvor han igen blander rock med latinrytmer. Singlen ”Me Enamora” fra det nye album gik nummer et i Spanien, Chile og i hjemlandet Colombia. Forventningerne til "La Vida"-albummet var i øvrigt så store, at albummet lå nummer et på Latin iTunes, alene baseret på forudbestillinger.


GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding var lidt mellemfornøjet med "La Vida"-albummet, som hun gav tre stjerner og blandt andet følgende ord:
"Men elektriske guitarer til trods, så er det en plade, hvor de latinske danserytmer har overtaget. De slippes fri med en påtrængende ensformighed og snor sig rundt om Juanes' stemme – en moden, stærk vokal, som bærer indlevelse og sjæl. Ind i mellem vrider den sig fri og bliver næsten musikken overlegen. Men hvis man ikke er en stor fan af de latinamerikanske rytmer, så er 52 minutter i selskab med manden lang tid. Selvom man godt kunne bruge noget varmt blod i vinterkolde danske højttalere, så gør den slags sig bare bedre, når man står på en sydamerikansk strand og vrikker med hofterne."

Juanes gæstede sidst Danmark i januar, hvor han optrådte for et begejstret publikum ved semifinalen til Dansk Melodi Grand Prix i Horsens. Han gav senest egentlige koncerter herhjemme i 2006, hvor han spillede i København hele to gange. Først i Store Vega 31. marts og siden i KB Hallen 2. august.

Junes har til dato modtaget ikke færre end 12 Latin Grammy Awards.


ANNONCE