Nyhed

Snoop Dogg: Suge Knight og LAPD dræbte 2Pac

Pensioneret politimand støtter påstanden

Helt nye kendsgerninger, rygter og bevismateriale, er nu på vej frem i de endnu uopklarede mord på rappens afdøde konge 2Pac Shakur og den ligeledes legendariske Notorious B.I.G. (Biggie Smalls). Hvis de nye formodninger holder stik, venter der verden noget af en bombe: en pensioneret politimand fra Los Angeles Police Department (LAPD), Russell Poole, mere end antyder nemlig, at mordene ikke bare hang sammen, men at LAPD tilmed var involveret i dem. Det skriver hiphop-nyhedssitet Manhunt.com.

 

Ifølge Manhunt, forbereder musikbladet Rolling Stone i øjeblikket en 18-sider lang specialreportage til næste måneds udgave, om sagen – en reportage som vil forsøge at bevise, at politiet har konspireret i de to mordsager. Russell Poole var oprindelig chef-undersøger i mordsagen på Notorious B.I.G., og hans store arbejde med sagen skal have været en ren guldgrube for Rolling Stone’s kommende artikel. Artiklen vil blandt andet hævde, at det var Suge Knight, chef på pladeselskabet Death Row, som beordrede mordet på 2Pac (det har Snoop Dogg bekræftet) – men også at flere LAPD-betjente var involverede i Death Row, og omgikkedes Suge privat. Den største bombe bliver dog nok, at artiklen vil forsøge at påvise, at politiet var aktive deltagere i BEGGE mordene.


 

Russell Poole var under sin efterforskning dybt involveret i begge mordsagerne, og sagerne skred langsom men sikkert frem. Indtil han pludselig begyndte at møde stærk modvilje og manglende samarbejdslyst – fra sine egne rækker. Gang på gang stødte han pludselig hovedet mod den tavse politi-mur. Tilsidst besluttede ledelsen simpelthen at forflytte ham til en anden sag, for at holde ham væk fra hvad HAN mener – er sandheden. For Poole er årsagen simpel:

 


”Tænk over lige præcis HVOR stort et sagsanlæg Biggie Smalls efterladte vil kunne kræve, hvis det kan bevises, at det var LAPD-betjente som var ansvarlige for hans død”.

 

Poole gik på førtidspension som en direkte konsekvens af den behandling han modtog under og efter sagen. Han har nemlig fået mundkurv på af ledelsen i LAPD – hvad der har ført til, at han i øjeblikket kører sag mod dem – for at knægte hans demokratisk garanterede ytringsfrihed. Han mener det er hans ret at offentliggøre (hvad han kalder) et stort cover-up, og fremlægge de indicier som peger på LAPD’s involvering.


 

Hvem sagde at fantasien overgår virkeligheden? Og tænk over det; hvis der kommer bare en flig af bevis, mon så ikke vi vil opleve optøjer af en anden verden i USA? Det er jo lidt større end Rodney King-sagen …

 


ANNONCE