Nyhed

Tiny Jets tilføjet Spot-programmet

Efterskolebandet vandt konkurrencen Aftryk og er dermed også på Spot-plakaten

Spot Festival har annonceret endnu en tilføjelse til årets program, der i forvejen bugner med hele 116 forskellige bands og solister. Det drejer sig om efterskolebandet Tiny Jets, der har vundet årets Aftryk-festival og dermed er blevet programsat på Spot.

Landets efterskoler afviklede for nylig den årlige Aftryk-festival. 37 bands fra 14 efterskoler var med, og Østhimmerlands Ungdomsskole var centrum for begivenhederne. Af de 37 deltagende bands skilte nordjyske Tiny Jets sig mest positivt ud, og de præsenteres derfor som del af Spot-programmet lørdag kl. 16:20 i Kunstbygningen.

Det er andet år i træk, at Spot præsenterer finalevinderen på festivalen. Årets vinder tæller blandt andre Andreas Enrique, som er lillebror til keyboardspiller Jens Ramon fra Figurines. Ligesom brormands band gør Tiny Jets sig i skæv indierock. Gruppen nævner selv inspirationskilder som The Beatles, I Am Bones, Jeff Buckley, Figurines, The Zombies, The Beach Boys og My Friend George. Altså en god blanding af klassiske internationale rocknavne og unge danske ditto.


Tiny Jets består af følgende personer:
Rasmus B.: guitar, keyboard og sang
Thies Hambarg Alstrup: trommer
Andreas Enrique Murga Meinert Thomsen: sang, guitar, keyboard og bas

Live er Tiny Jets udvidet med følgende personer:
Frederik Zar Kjær: bas
Kasper Friis: guitar og lidt keyboard

Som ethvert andet band med respekt for sig selv har Tiny Jets en MySpace-profil, men de har i skrivende stund endnu ikke fået lagt noget musik ind på den, så man må nøjes med at læse om bandet og se billeder af dem – og så selv tjekke musikken ud på Spot.


Tiny Jets på MySpace

ANNONCE