Nyhed

Multinationalt selskab udgiver dansk metalband

Kærlighed til satans musik – Mugshot albumdebuterer 31. marts og spiller live i aften

Forestil dig et godstog lastet med tungmetal, der med 666 km/t brager ind i dine øregange. Så har du nogenlunde oplevelsen af at høre Mugshots debutalbum ”Piercing Random Lives.” Sådan præsenterer pladeselskabet Sony BMG's danske afdeling metalhoveder fra Mugshot.

Det hører til blandt de absolutte sjældenheder, at de store selskaber udgiver dansk metal. Mugshot er en af undtagelserne, og deres album udkommer på mandag, den 31. marts. Et par dage inden, allerede i aften den 28. marts, kan man opleve dem live på Loppen.

”Piercing Random Lives,” er blevet til i samarbejde med dansk metals ypperstepræst Tue Madsen, der blandt andet har arbejdet sammen med Sick Of It All og Hatesphere.

Ifølge pressemeddelelsen spænder Mugshots tekstunivers vidt i tema og handling. Én ting har sangene dog tilfælles: “Der er altid nogen, der dør,” som frontråber Kim Orneborg formulerer det. “Det er bare federe at synge ord som hate, disgust, pain, kill, death og die frem for love, for eksempel.


Videre i pressemeddelelsen hedder det, at bandet nåede at blive bannet fra det hedengangne Ungdomshus på grund af ”sexistisk- og Beavis and Butt-head-agtig opførsel.” Så er man advaret.

Mugshot består af:
Kim de la Roi Orneborg: Vokal
Søren Muska Stærk: Guitar
Victor-Ray Salomonsen Ronander: Guitar
Martin Brand: Bas
Phillippe Bartram: Trommer




Mugshot på MySpace

ANNONCE