Nyhed

De sidste navne offentliggjort til The White Concert

Den store Beatles-hyldestkoncert i Horsens har 30 navne i alt

Horsens & Friends med Frank Panduro i spidsen har nu offentliggjort de sidste fem navne til den store tv-transmitterede The White Concert den 22. november i Forum Horsens, og de er alle kvinder.

Den komplette liste inkluderer nu Rita Eriksen fra Norge, mezzosopranen Andrea Pellegrini, Marie Frank, Camille Jones og Karen Mukupa.

Alle Beatles-fans ved, at Yoko Ono var den eneste kvindelige stemme på "The White Album" fra 1968, og hun fyldte ikke meget. Heldigvis, vil nogen sige. Frank Panduro mener dog ikke, at de mange kvindelige kunstnere på programmet er i strid med pladens, og bandets, ånd: "Nej tværtimod, det er jo netop en af styrkerne ved The Beatles' fantastiske sangkatalog, at de appellerer til os alle sammen, uanset hvem vi er, eller hvor vi kommer fra".

"The White Concert" arrangeres af foreningen Horsens & Friends og Horsens Kommune, og koncerten er en hyldest til The Beatles' banebrydende dobbelt-album, der har 40-års jubilæum i år. 11 af de tredive sange fremføres af kvinder, men arrangørerne vil ikke ud med, hvem der synger hvad...

Man kan finde en oversigt over alle medvirkende på The White Concert, og billetter kan stadig fås hos BilletNet. Koncerten transmitteres live samme aften på DR1.

ANNONCE