Nyhed

Diddy spiller advokat i CSI:Miami

Rapperen fortsætter sin skuespillerkarriere i tv-serien "CSI:Miami"

Sean 'P. Diddy Puff Daddy' Combs har ikke bare mange navne, men også mange jobbeskrivelser, og selvom han primært gør sig som musiker og producer, så bliver der fra tid til anden også tid til at øve replikker og fremføre dem foran et kamera.

Diddys bedste skuespilspræstation finder man i filmen "Monster's Ball", hvor han spiller Halle Berrys fængslede mand, men han har også medvirket i film som "Made" og "A Raisin In The Sun". Men nu er det tv-serien "CSI:Miami", der kalder, hvor Diddy i to afsnit skal spille over for David Caruso.

Man vil i serien ifølge Gigwise kunne opleve Diddy i rollen som en offentlig anklager, der ikke kan komme overens med David Carusos karakter, og det forventes, at de to afsnit Diddy medvirker i, vil blive vist på amerikansk tv i løbet af vinteren.

Diddy afslørede i forbindelse med afslutningen af anden sæson af reality-showet "Making The Band 4" tidligere i år, at han var på vej til at gå i studiet for at indspille et nyt album. Det forventes, at det næste Diddy-album udsendes i løbet af 2009.

ANNONCE