Nyhed

Duffys hår i flammer backstage til Coldplay-koncert

Den engelske soulkomet udtaler sig nu om drama i kulissen i sidste måned

Walisiske Duffy har fået masser af roser for sit debutalbum "Rockferry" og for sin varme soulstemme, men at hun ligefrem er så hot, at hun har været ved at gå op i flammer, kommer nok som en overraskelse for de fleste. Det var imidlertid tilfældet ved en Coldplay-koncert i Oslo i sidste måned, skriver festivalwise.com.

Duffy skulle varme op for Coldplay og var ved at gøre sig klar til at møde Chris Martin backstage for første gang. "Jeg havde tændt stearinlys og bøjede mig så ned." Uden at hun bemærkede noget, tændte et stearinlys så ild i Duffys hår. "Hele venstre side af mit hår gik op i flammer", siger hun til festivalwise.com. "I samme øjeblik kom Chris Martin gående ned ad gangen for at sige hej. Jeg havde ikke mødt ham før, og hele området stank af brændt hår".

Duffy fortsætter: "En kom forbi og spurgte: "Er der nogen, der steger kylling? Jeg havde hårtjavser overalt på mig, så jeg var nødt til at klippe det og sætte det op. Det var virkelig pinligt. Tænk, hvis jeg var gået op i flammer. Jeg så mit liv passere revy for mit indre blik."

Med det lille uheld kommer Duffy nu i kategori med blandt andre Michael Jackson, der engang oplevede, at hans hår gik i brand under optagelsen til en reklame for Pespi Cola.

ANNONCE