Nyhed

Pavement udskriver konkurrence for fans med grimme møbler

Har du de mest miserable møbler, kan du få et Pavement-medlem til at møblere dit hjem med nyt IKEA-inventar

Det hører til dagens orden, at musikere laver konkurrencer i samarbejde med diverse firmaer, men amerikanske Pavement tager vist prisen for den mest bizarre konkurrence længe.

Den amerikanske indiegruppe med den senere solist Stephen Malkmus i front gik egentlig i opløsning i 1999, men de har nu i samarbejde med deres pladeselskab Matador og det sociale website imeem lavet en konkurrence, hvor vinderen kan få et ikke nærmere specificeret medlem af gruppen til at møblere sit hjem med for 500 dollar IKEA-møbler, skriver pitchforkmedia.com. Når det lige er IKEA, skyldes det, at gruppen 9. december genudgiver deres 1997-album "Brighten The Corners" i en udvidet version med en række bonusnumre. Et af de oprindelige numre på pladen hedder nemlig "Date With IKEA" – noget, man jo kan få brug for, hvis kæresten smider én ud.

For at deltage i konkurrencen skal man indsende et foto af sit hjem og skrive et lille brev, hvor man argumenterer for, hvorfor man har brug for nye møbler. Det er altså en fordel at have gamle, grimme og udslidte møbler, men det skader næppe heller, hvis man lige er blevet smidt ud af kæresten eller for den sags skyld ens forældre.

Deltag i konkurrencen her

ANNONCE