Nyhed

Rather Sound Than Safe uddeler adventsgaver

Den danske elektroduo lægger et nyt nummer ud til download hver søndag i advent

Trenden med at uddele adventsgaver griber om sig i musikverdenen. Her på siden har vi tidligere fortalt om Birk Storm, der lægger et nyt remix ud til download hver søndag i advent og Ideal Bars advents-søndags-klub i samarbejde med pladeselskabet Escho. Nu kommer så den danske elektroduo Rather Sound Than Safe alias Sif (vokal) og Rasmus Neo (elektronik), der hver søndag i advent vil lægge et nyt nummer ud fra download fra deres hjemmeside.

Alle numre stammer fra Rather Sound Than Sounds debutalbum "Rebirth". Albummet har endnu ikke gjort sig så voldsomt bemærket i Danmark, men det har det i USA, hvor det store magasin Time Out New York har givet det fire ud af seks stjerner og blandt andet følgende ord:

"De har taget progressiv house, en lyd, som sjældent forbindes med personlighed, og givet den menneskelighed og følelse. (...) Dette er følsom, storartet musik fra et hold, som sandsynligvis vil være her et stykke tid."


Rather Sound Than Safe driver sideløbende med musikken et firma, der sælger "sexet graviditets– og amme-lingeri", hvilket da må siges at være hittepåsomt.

ANNONCE