Nyhed

Svensk rapper dræber amerikansk jazzmusiker

Dave Monopoly kørte brutalt en amerikansk jazzpianist ned i et fodgængerfelt, efter at denne havde slået på hans bil

Den svenske rapper og sangskriver David Jassy, bedre kendt som Dave Monopoly, blev søndag i Hollywood involveret i en voldelig konfrontation, som endte med, at rapperen dræbte en amerikansk jazzpianist. Det skriver jam.canoe.ca.

Bataljen opstod, efter at Dave Monopoly kørte frem i et fodgængerfelt og var tæt på at ramme John Osnes (billedet), et 55-årig amerikansk jazzmusiker. Chokket fik Osnes til at slå på Monopolys lejede bil, og det fik Monopoly til at gå amok. Han gik ud af sin bil, slog Osnes i ansigtet og sparkede ham derefter i hovedet, da Osnes bukkede sig ned for at samle sine briller op. Herefter forsøgte forbipasserende at holde Monopoly tilbage, men det lykkedes ham at sætte sig ind i sin bil og køre væk. Under flugten ramte han igen John Osnes, som senere døde på hospitalet.

Dave Monopoly blev anholdt dagen efter og sigtet for vold med døden til følge og for at forlade en døende person. Han blev tirsdag stillet for en dommer, men sagen blev udsat en dag, da Dave Monopoly krævede at få stillet en svensktalende tolk til rådighed.

Dave Monopoly har blandt andet skrevet sange for teenagestjernen Ashley Tisdale, kendt fra "High School Musical".

ANNONCE