Nyhed

The Foreign Resort udgiver debutalbum – på vinyl

Den københavnske gruppe slår pjalterne sammen med den nyåbnede Vesterbro-vinyl-pladeforretning Smukstøj; – og spiller i Studenterhuset i København i aften sammen med First To Phoenix og Veronica Post

Interessen for vinylplader har været stigende i de senere år, ikke mindst inden for den mere alternative musikscene. Eksempelvis har århusianske Marybell Katastrophy – indtil i mandags da – kun udsendt deres musik på vinyl og som download. Nu springer også det københavnske band The Foreign Resort med på vinylvognen. I februar udgiver de deres debutalbum, og i den forbindelse har de slået pjalterne sammen med den nyåbnede pladeforretning Smukstøj; (ja, der er et semikolon i navnet) på Vesterbrogade 180 i København. Smukstøj; fokuserer på vinylplader, og de er altså medudgivere af The Foreign Resorts debut.

Morten fra Smukstøj; forklarer, at der i dag er et langt bedre marked for vinyl end tidligere – specielt for bands i de mere alternative genrer:
”Vi ser The Foreign Resort og bands i lignende genrer som et godt eksempel på musik, der måske ikke sælger i mainstream cd-forretningerne på Strøget, men derimod vil gøre sig godt på vinyl i de små københavnske specialforretninger,” siger han.

The Foreign Resort er med aftalen også sikret god eksponering i butikken Smukstøj;

The Foreign Resort er netop hjemvendt fra Klub Skrål på Bang Bang Club i Berlin, hvor de spillede i går. I aften, den 28. november, kan de opleves på Studenterhuset i København sammen med First to Phoenix og Veronica Post, inden de igen tager til Tyskland på miniturne i december.

The Foreign Resort spiller følelsesfuld guitarrock og er blandt andet inspireret af følgende navne: Silverbullit, Sonic Youth, M83, Death In Vegas, The Cure, Black Rebel Motorcycle Club, Trans Am, The Killers, Twilight Singers, Afghan Whigs, Arcade Fire, Snowden, Broken Social Scene og Jesus & Mary Chain.  Whigs, Arcade Fire, Snowden, Broken Social Scene, Jesus & Mary Chain.


The Foreign Resort på MySpace

Smukstøj på MySpace

ANNONCE