Nyhed

Tidligere Boogie-vært springer ud som soulsanger

Kristian Luc er på vej med debutalbum og har fået video instrueret af Emmy-vinder

Tilbage i 2004 var Kristian Luc vært i DR's musikprogram Boogie. Siden forsvandt han fra mediernes søgelys, men nu er han på vej tilbage. Kristian Luc er nemlig ved at springe ud som soulsanger. Han er for tiden bosat i Los Angeles, hvor han arbejder på sit debutalbum. Han udgiver om kort tid sin debutsingle "Women Harmonize", en hyldestsang til, hvad Steffen Brandt i en anden sammenhæng ville have sagt: ikke bare kvinden, men kvinden som sådan.

Kristian Luc har også fået lavet en musikvideo til sangen, og her har han fået kompetent hjælp. Videoen er nemlig instrueret af Brad Winderbaum, der har vundet den prestigefyldte Emmy Award for den interaktive internet-science fiction-serie "Satacracy 88".

Kristian Luc fortæller til GAFFA: "Videoen er optaget i Los Angeles af instruktøren Brad Winderbaum. Han hørte min musik på MySpace, skrev til mig dér og spurgte, om han måtte lave videoen til sangen gratis. Den er optaget i Venice på syv timer og redigeret på otte timer." Kristian Luc tilføjer, at han i næste uge bliver udvalgt profil på myspace.dk, og at sangen er "virkelig god at cruise i bil til."

Se videoen her.

Kristian Luc på MySpace

ANNONCE