Nyhed

Tue West med flere til velgørenhedsfest i Århus

Tue West, Brinck, Michael Hamilton, Jacob Andersen med flere underholder til gavn for kampen mod brystkræft. Showet finder sted i Turbinehallen i Århus 7. februar.

Tue West (billedet) er et af hovednavnene ved den stort anlagte velgørenhedsfest, der finder sted i Turbinehallen i Århus 7. februar. Formålet er at støtte kampen mod brystkræft, og blandt de øvrige optrædende kan nævnes navne som singer-songwriterne Brinck og Michael Hamilton, Stjerne For En Aften-vinderen Jacob Andersen, entertaineren Frank Megabody, partybandet Clazz og mange flere. Flere navne bliver offentliggjort senere.

Arrangørerne er blevet inspireret af det amerikanske fænomen "charity dinners", og derfor er aftenen formet som en stort anlagt fest med en storstilet 4-retters menu foruden musikken. Desuden bliver der afholdt auktion over nogle af de mange sponsorgaver, arrangørerne har modtaget.

Billetprisen er 550,- kroner, og overskuddet for arrangementet går via projektet MillionDollarBaby til Kræftens Bekæmpelses forskning i brystkræft.


Nogle vil måske påpege, at det måske er lidt tidligt allerede nu at begynde at omtale et arrangement, der først finder sted i februar, men som arrangørerne påpeger, er billetterne til det store show jo en oplagt julegave, og den idé er hermed givet videre.

Arrangørerne sælger også anparter i væddeløbshesten MillionDollarBaby, og overskuddet herfra - og de penge, hesten kommer til at tjene ind til sine løb - går ligeledes til Kræftens Beæmpelses forskning i brystkræft.

Læs mere på www.idengodesagstjeneste.dk og www.milliondollarbaby.dk


 

ANNONCE