Nyhed

Årets navne offentliggjort til Wundergrund Musikfestival

Arrangementet foregår i København i 10 dage fra 29. oktober og inkluderer blandt andet A Kid Hereafter

Fra den 29. oktober til den 8. november 2008 inviterer Wundergrund festivalen til en række koncertoplevelser med eksperimenterende musik på kryds og tværs af genrer. Resultatet kan opleves i ti dage i træk med over 30 wundergrund-koncerter i København. Nederst på denne side findes et link, som fører videre til festivalens fulde program.

Blandt andet vil man kunne høre berlinske Rechenzentrum, nu i nyt line-up under navnet Rechenzentrum 2.0, hvor de møder danske Ensemble Contemporánea. Man kan også møde komponisten Simon Christensen i et møde med indie-divaen Maya Albana, og man kan høre A Kid Hereafter, som ryger i et møde med klassisk musik og Dj Turkman.

Wundergrund har, som noget nyt i år, valgt at indgå et samarbejde med den aktuelle, eksperimenterende musikscene i Berlin. Derfor vil Wundergrund også være at finde som en del af Berlinaut den 30. og 31. oktober 2008, hvor koncerter kan opleves på spillestedet Sophiensaele, Den Danske Ambassade og gallerie Gelbe Musik i Berlin.


I København er festivalcentrum Råhuset i Kødbyen og Literaturhaus. Også Culture Box er venue samt det gamle Radiohus, nu Studiescenen (Det Kongelige Danske Konservatorium).

I følge arrangørerne er det Wundergrund Festivalens ønske at skabe en styrket grobund for det eksisterende musikalske vovemod, som findes indenfor den danske musikscene.

Klik her for festivalens hjemmeside, hvor det fulde program kan ses.


 



ANNONCE