Nyhed

Efterklang er i gavehumør

I denne uge forærer danskerne hver dag en ny video eller mp3 væk

Noget tyder på, at den københavnske gruppe Efterklang, som står bag de to fuldlængde album ”Tripper” og ”Parades”, er kommet i gavehumør. På deres hjemmeside forærer de således hver dag i denne uge en ny video eller mp3 væk.

I mandags var der verdenspremiere på en ny musikvideo til ”Horseback Tenors”, tirsdag bød på en gratis mp3 af en coverversion af deres sang ”Redrop”, mens der på tredje dag, som er i dag, bydes på endnu en musikvideo-premiere. Det er nummeret ”Cutting Ice To Snow” fra ”Parades”, som fra i dag kan ses og downloades på bandets hjemmeside. 

Denne video er instrueret af Jeremiah Zagar fra USA og er opstået i forbindelse med arbejdet til den prisbelønnede dokumentarfilm "In A Dream". I denne dokumentar gøres der brug af musik fra Efterklang, og som tak for hjælpen lavede Jeremiah denne musikvideo ved at bruge slettede scener og ekstramateriale fra hans dokumentarfilm.

Om Efterklang kan vi desuden nævne, at de spiller en koncert med det danske band Slaraffenland den 8. november til Sono Festival i Rødovre. Under det fælles navn Slaraffenklang smelter de to bands sammen, og i ny forklædning vil de fortolke sange fra begge gruppers bagkatalog.

Er man glad for billeder, kan vi nævne i parentes, at Efterklang har oploadet mere end 1.000 billeder til deres fotodagbog på nettet siden april 2006. Senste tilføjelse er fra deres turné i Kina og en stor Parades-koncert med DR Underholdningsorkestret.

Se eller download de nævnte videoer og mp3’er

Se de mange billeder

Læs om Sono Festival

ANNONCE