Nyhed

Kuku Agami udgiver solodebut

Albummet "Closure" udkommer den 17. november

Rapperen, skuespilleren og kongesønnen Kuku Agami udsender den 17. november sit første solo-udspil, som kommer til at hedde "Closure". Kuku Agami er efterhånden blevet et kendt navn på musikscenen herhjemme, hvor han har underholdt i TV2-programmet "Venner For Livet", som den ene halvdel af ZindyKukuBoogaloo. Denne gruppe har også haft fint gang i albumsalget, da de nu er oppe på godt 100.000 solgte album.

31-årige Kuku Agami er oprindeligt fra Lado i Central-Afrika, men bor i Danmark som politisk, statsløs flygtning. Han debuterede som gæst på sin bror Al Agamis "Covert Operations" i 1993. Derefter blev han signet af producerduoen Soulshock 'N Karlin.

Kuku Agami har gennem mange år støttet Aids Fondet og deltaget i kampagner og koncerter, der har skaffet penge og opmærksomhed til Aids Fondets arbejde. Med "Closure" er hans engagement i aids-sagen gået et skridt videre. Som eksempel på dette kan nævnes, at singlen "African Jewel" tager livtag med nogle af de alvorligste sider af epidemien, og at hele indtægten fra denne single bliver doneret til Aids Fondet.


På vokalsiden af det kommende album bidrager Ida Corr, USO, Brandon Beal (USA) og Jonas Rendbo. I en pressemeddelelse betegnes albummet som "et album med masser af personlighed og styrke, hårde beats, fede grooves og cool rap". Førstesinglen hedder "Run", og dette er en fortælling om at gå efter sine drømme på trods af modstand, krig og nød.

"Closure" udkommer 17. november.

Kuku Agami på MySpace.


ANNONCE