Nyhed

Paris Hilton på vej med nyt album

Over-blondinen fortsætter sin musikkarriere trods svigtende salg

Det er ved at være længe siden, vi har skrevet noget om Paris Hilton, og det må vi til at råde bod på. Så lad os ile med nyheden om, at over-blondinen er på vej med opfølgeren til sit debutalbum, ”Paris” fra 2006. Et album, der udløste eklatant dårlige anmeldelser og så skuffende et salg, at Hiltons pladeselskab Warner annullerede kontrakten med hotelarvingen, der dog fik et mindre hit med ”Stars Are Blind.”

Nu er Paris Hilton imidlertid tilbage på den musikalske front med nyt pladeselskab, ny single og et album, der ventes ude senere på måneden.

Singlen har allerede haft radiopremiere, og der er tale om sangen ”My BFF” (Best Friend Forever, red.), som også er titelsangen til Paris Hiltons nye reality show på MTV, ”Paris Hilton’s My New BFF”. Sangen har Hilton i øvrigt skrevet sammen med sin kæreste, Good Charlottes guitarist Benji Madden.


Ifølge music-news.com udtalte Paris Hilton følgende, da hendes sang forleden fik premiere på radiostation KIIS-FM i Los Angeles:

”Jeg har lige afsluttet arbejdet med mit album for et par dage siden. Men denne her sang har jeg bare skrevet om bedste venner. Jeg tror, alle kan relatere til sangen. Det er virkelig en glad sang.”

Programmet ”Paris Hilton’s My New BFF” avancerede koncept er, at 18 deltagere – 16 kvinder og to mænd – konkurrerer om at blive Paris Hiltons nye bedste ven, der får æren af at ledsage hende til fester og events.


Den professionelle kendis fortæller videre, at hendes nye album bliver anderledes end sin forgænger. ”Jeg er virkelig inspireret af Kylie Minogue. Jeg elsker hende, jeg elsker virkelig den dér europæiske dance-lyd. (Nu er Kylie godt nok australier, men lad nu det ligge, red.) Det sidste album var rendyrket hiphop, og det her er noget helt andet.”

Hotelarvingen tilføjer, at hendes kommende album kommer til at byde på selvironiske sange som ”Paris For President”, ”Platinum Blonde” og ”Jailhouse Baby”. Sidstnævnte sang omhandler Paris Hiltons kortvarige fængselsophold, hun gennemgik sidste år efter at være blevet dømt for spirituskørsel.


Paris Hiltons hjemmeside

ANNONCE