Nyhed

Gabriella Cilmi gæster København

Australieren kan høres i Vega den 13. november

Hvis navnet Gabriella Cilmi ikke lyder helt familiært i første omgang, så kan vi sige, at det er kvinden bag hittet ”Sweet About Me”, som man har kunne høre på de danske radiostationer henover sommeren.

Hendes debutplade udkom i Danmark i juni og har siden udgivelsen ligget i top 40 på den danske album hitliste.

Debuten hedder ”Lessons To Be Learned” og er produceret af Xenomania Production Team, som blandt andet har stået bag udgivelser fra Kylie, Sophie Ellis-Bextor, Sugarbabes med flere.

GAFFAs anmelder var da også begejstret for pladen, som hun gav fire stjerner og kaldte en overbevisende debut.

Cilmi fik sin soulede vokal sammenlignet med prominente sangerinder som Macy Gray, Amy Winehouse og Duffy, hvilket må siges at være en stor ros til den kun 16-årige pige.

Desuden blev det bemærket, at Cilmi står bag sin helt egen poplyd, som i tekstuniverset er ganske blottet for de ”fortærskede poesibogs-bekymringer”.

Efter at have været på tour med Rufus Wainwright, Nouvelle Vague, Sugababes og James Blunt, er tiden nu inde til at Gabriella Cilmi tager på sin egen turné.

Man kan opleve koncerten med Gabriella Cilmi:

13. november i Vega, København

Forsalget til koncerterne starter onsdag 10. september viawww.billetlugen.dk / 70 263 267 samt Fona-butikker landet over.

Gabriella Cilmi kan desuden opleves sammen med navne som Flo Rida, L.O.C., Nik & Jay og Infernal til The Voice '08 koncert i Tivoli 22. september.

ANNONCE