Nyhed

Lack går i opløsning

Efter tre plader går de fire medlemmer af Lack hver til sit

Efter omkring ti år har de fire medlemmer af bandet Lack nu valgt at opløse bandet.

Gruppen debuterede i 2001, og har efterfølgende udsendt "Be There Pulse" (2005) som de derefter fulgte op tidligere i år med "Saturate Every Atom", der altså også bliver gruppens sidste udgivelse.

Lack har via deres pladeselskab udsendt følgende begrundelse for opløsningen af bandet:


"Fyldt med ungdommelig entusiasme startede vi for omkring 10 år siden Lack, og nu er vi ved vejs ende. Lack er opløst. Dette band har altid været drevet af motivation, passion og kærlighed. Det har handlet om at udfordre os selv og at flytte os i nye retninger. Vi har måtte erkende, at motivationen på det sidst har været lav, inspirationen er tørret ud, og turnéer har taget os ned ad alt for velkendte veje.

Det er nu tid for os fire at skilles, bevæge os videre og lade Lack hvile, efterladende 3 albums, utallige shows og tonsvis af minder og uvurderlige venskaber. Vi er meget stolte af alle vores musikalske bedrifter og utroligt taknemmelige for alt, hvad vi nogensinde har opnået eller har fået lov at opleve. Dette band, de oplevelser og erfaringer der fulgte, samt de venskaber vi har stiftet, har formet vores liv og haft en enorm indflydelse på os som mennesker. Vi ville aldrig være det foruden. Vi er sikre på, at det nu er det rigtigt tidspunkt at stoppe, og vi gør det uden fortrydelse eller sorg. I stedet kigger vi alle fremad mod nye projekter og er ivrige efter at finde ud af hvad fremtiden bringer for hver og én af os.

På trods af vores beslutning om at gå hver til sit vil vi stadig spille de allerede planlagte koncerter. Vi vil ikke under nogen omstændigheder behandle dem som afskedskoncerter, men vil tværtimod behandle dem som alle de andre koncerter, vi har spillet. Tak for opmærksomheden og tak for alt!

Thomas, Kasper, Jakob og Jacob"

Ifølge gruppens MySpace-side har Lack fire planlagte koncerter i udlandet tilbage, før de kan gå i gang med nye projekter.


Lack på MySpace

ANNONCE