Nyhed

Blink-182 afviser udgivelsesrygte

Mark Hoppus afviser, at den gendannede trio vil udsende singlen "Reborn" til juni

Til den amerikanske Grammy-uddeling i februar måned meddelte Tom DeLonge, Mark Hoppus og Travis Barker, at de havde fundet sammen som Blink-182 igen, og at der er både en turné og et nyt album i deres fremtid. Nu skriver NME, at første udspil fra den gendannede trio formodentlig bliver singlen "Reborn", der skal udsendes til juni. Men det afviser Mark Hoppus på Twitter.

Sidst bandet udsendte nyt var i forbindelse med deres opsamlingsalbum "Greatest Hits", hvor de inkluderede en coverversion af The Only Ones-sangen "Another Girl, Another Planet". Siden da har medlemmerne fokuseret på diverse sideprojekter, men nu skal det altså handle om Blink-182 igen. Bandet har annonceret, at de tager på turné til sommer, og Weezer har været nævnt som et muligt opvarmningsband. Men endnu er der ikke kommet datoer ud.

Bassisten Mark Hoppus udtalte i februar, at de havde skrevet seks sange til et kommende album, der gerne skulle udkomme i år, men han afviser nu et rygte om, at de har en single klar. NME rapporterer ellers i dag, at bandet udsender en single 15. juni, men på Hoppus' Twitter-side kan man i dag læse, at det ikke har noget på sig.

Hoppus skriver, at han ikke ved, hvor historien kommer fra, og at de ikke udsender en sang ved navn "Reborn" til juni, så den historie har altså åbenbart ikke noget på sig. Men turnéhistorien holder dog, da man samme sted kan læse, at Hoppus og resten af Blink-182 er godt i gang med forberedelserne og glæder sig meget.

 

ANNONCE