Nyhed

Busta Rhymes på Bork Havn Musikfestival

Festivalen byder på en af hiphoppens helt store stjerner, når rapperen giver Skandinaviens eneste koncert i år

Busta Rhymes regnes for en af det amerikanske kontinents store hiphop-foregangsmænd og har siden slutningen af firserne været med i førerfeltet i amerikansk musik. Bork Havn Musikfestival kan nu være stolte af at kunne præsentere den karismatiske rapper, som spiller sin eneste koncert i Skandinavien på denne festival.

Rapperen med den hæse stemme og de forpustende rim har en imponerende karriere bag sig, både som del af hiphop-gruppen Leaders Of The New School og især som solo-artist. Busta Rhymes har arbejdet sammen med de fleste storsælgende r&b- og rap-stjerner i USA og har både haft besøg af kunstnere som Eminem, Mary J. Blige og Janet Jackson på sine syv soloalbums.

Busta Rhymes blev kendt op igennem halvfemserne med sit ragga-inspirerede flow og brød igennem i 1996 med det rablende single "Woo Hah! Got You All in Check", som fik gode placeringer på hitlisterne. To år efter slog Busta Rhymes sit navn fast med albummet "When Disaster Strikes", hvor hans fortolkning af temaet fra firserserien "Knight Rider" på nummeret "Turn it up/Fire it up" var et af de helt store hits. 

Rap-stjernen har før gæstet København hele tre gange, hvor den sidste gang var i 2008, men har ellers ikke besøgt det danske. Bork Havn Musikfestival, der afholdes fra den 29. juli til den 1. august, får nu superstjernen på besøg, og festivalgængerne kan se frem til en af hiphoppens helt store navne i det vestjyske.

ANNONCE