Nyhed

Calvin Harris løj om mistet album

Hele historien om, at Harris' andet album var forsvundet i Heathrow lufthavn var løgn

I april sidste år kom det frem, at Calvin Harris havde mistet sin bagage i Heathrow lufthavn, og at en harddisk med syv måneders arbejde, og dermed også popmusikerens andet album, var forsvundet sammen med tøj og andre personlige ejendele. Den historie viser sig nu at være løgn.

I et interview med websiden Popjustice fortæller Harris, at han fandt på historien for at købe sig mere tid til at færdiggøre sit kommende album, der stadig ikke har fået en udgivelsesdato. Lejligheden til at fabrikere historien kom, da han rent faktisk mistede sin bagage i lufthavnen, men føromtalte harddisk var altså ikke blandt de mistede ting. Til Popjustice siger han, at det er en del af en større afledningsmanøvre, så folk ikke opdager, at han stadig ikke har fået lavet album nummer to.

"Den første taktik i at få udskudt albummet var at lade som om jeg havde mistet det i Heathrow. Det gik ret godt. Den anden del var Dizzee Rascal-nummeret, der skulle minde folk om, at jeg eksisterede ("Dance Wiv Me" fra 2008, red.). Og den tredje taktik er at udsende en single og håbe, at den går så godt at folk glemmer, at jeg ikke har lavet et andet album".

Den sidste del er også lykkedes ganske godt, da Harris' nye single, "I'm Not Alone", lige nu ligger nummer et i England.

I interviewet fortæller Calvin Harris, at han også har single nummer to klar, men at han ikke ved, hvilken single der skal ud efterfølgende, og man får det indtryk, at han fortsat er i gang med at skrive sange, og dermed faktisk ikke er i nærheden af at være klar med en efterfølger til "I Created Disco" fra 2007.

ANNONCE