Nyhed

Danger Mouse og Sparklehorse i mystisk projekt

Produceren og singer-songwriteren har gang i et album med David Lynch, Iggy Pop, Flaming Lips og mange flere

Der har i de sidste par dage hersket stor mystik i musikbranchen om et nyt album, der involverer Danger Mouse og Sparklehorse og en lang række koryfæer inden for musikken - heriblandt Iggy Pop, The Flaming Lips og Pixies. Tilsat filminstruktøren David Lynch.

Inden for de sidste dage har en lang række musikjournalister modtaget en mystisk mail indeholdende en filmlignende  plakat med ordene "Danger Mouse and Sparklehorse present ... Dark Night Of The Soul. Featuring Black Francis, Julian Casablancas, Vic Chesnutt, The Flaming Lips, David Lynch, Jason Lytle, James Mercer, Nina Persson, Gruff Rhys and Suzanne Vega. Album coming summer 2009".

GAFFA har desværre ikke selv modtaget denne spændende mail, men det har medier som stereogum.com og The Guardian, og stereogum.com skrev om den allerede den 31. marts, så der er ikke tale om en aprilsnar.

Mailen henviser også til hjemmesiden dnots.com, hvor der ganske rigtigt står, at det er en side for Danger Mouse og Sparklehorse, men ellers er meldingen bare: "Coming soon".

Meget tyder altså på, at vi kan se frem til et spændende album til sommer med Danger Mouse og Sparklehorse som tovholdere på et projekt, der involverer noget af en veritabel stjerneparade inden for den mere alternative del af rocken. For lige at præcisere, hvem de deltagende er, kan vi minde om, at Black Francis er kendt som forsanger i Pixies og som solist, Julian Casablancas er sanger i The Strokes, Vic Chesnutt er en amerikansk sanger og sangskriver, Jason Lytle er tidligere frontfigur i Grandaddy og nu solist, James Mercer er forsanger i The Shins, Gruff Rhys er frontmand i Super Furry Animals og solist, og de andre burde ikke behøve nærmere præsentation.

Danger Mouse er dj, producer og nok bedst kendt som den ene halvdel af Gnarls Barkley. Sparkehorse er en amerikansk gruppe centreret omkring sanger og sangskriver Mark Linkous, og deres seneste album, "Dreamt For Light Years In The Belly Of A Mountain" fra 2006 er produceret af blandt andre Danger Mouse.

GAFFA.dk holder dig opdateret, når der er nyt i sagen.

ANNONCE