Nyhed

Ghost Society udsender ep

Velkendte medlemmer fra Blue Foundation og People Press Play er gået sammen i ny gruppe

Ghost Society er en ny konstellation, som består af musikeren Sara Savery, der er kendt fra gruppen People Press Play, trommeslageren Lasse Herbst samt Tobias Bertram, der er kendt som en af frontmændene i Blue Foundation samt som solist under navnet Bichi. Den nye støjpop-gruppe udsender den digitale ep "Dogs and Desperation" den 11. maj.

Tobias Bertram har ud over at være bandleder i Blue Foundation også udsendt et elektronisk soloudspil, der blev gæstet af netop Sara Savery. Sangerinden har derudover været en fremtrædende skikkelse på den engelske eksperimenterende musikscene og medvirker som nævnt også i People Press Play. I Ghost Society får de to akkompagnement af Lasse Herbst, der som trommeslager blandt andet har spillet med Choir Of Young Believers.

De tre medlemmer blander deres forskellige musikalske erfaringer i Ghost Society og spiller i fællesskab drømmende støjpop. Ep'en "Dogs and Desperation" er en forløber for et helt studiealbum, der ifølge pressemeddelelsen er sat til allerede at udkomme til efteråret.    

Hør en forsmag på Ghost Societys kommende ep på deres MySpace-side.

ANNONCE