Nyhed

Hatebreed til Odense

Festivalen Kansas City Live ’09 byder også på Figurines og The Broken Beats til sommer

Græsrodsbevægelsen Kansas City har arbejdet med musikkens vækstlag i Odense i flere år og huser mere end 100 bands i deres lokaler. For tredje år i træk arrangerer organisationen festivalen Kansas City Live, som byder på internationale metal-navne og store danske kunstnere, når festivalen løber af stablen fra 26. og 27. juni.

Hatebreed er det store navn på festivalens metal-dag, hvor publikum kan se frem til en omgang hardcore-musik fra metalgruppen med Jamey Jasta i front. Den roste gruppe har hele femten år på bagen og har cover-udgivelsen "For the Lions" på trapperne, hvor bandet fortolker bands, som har haft indflydelse på deres musik. Hatebreed har i forvejen fire studiealbums på samvittigheden, hvoraf GAFFAs anmelder gav det seneste "Supremacy" fra 2006 fire stjerner:

"Efterhånden har det amerikanske hardcoreband Hatebreed finpudset deres miks af hardcore og metal til perfektion. Det er 'Supremacy', der ikke afviger voldsomt fra bandets to foregående udspil, et eminent eksempel på. Musikalsk bliver der langet lussinger og flyveskaller ud i den helt store stil. De 13 sange er komprimerede voldssager på omkring de tre minutter".

Kansas City Live '09 byder også på blandt andre de roste danskere fra Figurines og The Broken Beats, som spiller på festivalen sammen med de forskellige odenseanske bands, der er tilknyttet Kansas City. Festivalen byder dermed på en alternativ opstilling af etablerede og nye bands, som publikum kan se frem til at stifte bekendtskab med til sommer.

ANNONCE