Nyhed

Jersey til Danmark

Det roste indieband besøger første gang landet og har danske The State, The Market & The DJ som opvarmning

Jersey består af rutinerede musikere fra nogle af Tysklands fremtrædende indiebands, der er gået sammen og indtil nu har udsendt to albums. Nu kan danske fans for første gang opleve den tyske indie-gruppe på dansk jord, når Jersey spiller på Musikcafeen i København den 2. maj.

Indie-gruppen indeholder medlemmer fra The Notwist og Lali Puna og blander genrer som melodisk pop, postrock og electronica i deres eget udtryksfulde form. De har to albums og koncerter over hele Europa i bagagen, og da deres andet album "Itinerary" udkom sidste år, gav GAFFAs anmelder udgivelsen fire stjerner og følgende ord med på vejen:

"Specielt postrock og elektroniske (men overraskende lette) undertoner er tydelige på 'Itenerary', der er et helstøbt, dulmende bekendtskab, hvor vokalen står i skyggen af den skæve instrumentale dybde. Det er stemningsfuldt, men genialt og originalt er det til gengæld ikke".

Jersey får det danske americana-band The State, The Market & The DJ, der også er blevet roste for deres debutalbum "New Speak", som opvarmning. Der er med andre ord lagt op til et brag af en indie-aften, når de to bands indtager scenen på Musikcafeen.

ANNONCE