Nyhed

Kinski udgiver gratisalbum

Per Vers og resten af Kinski har lagt album ud til fri download

Hiphopgruppen Kinski, der består af rapperne Per Vers, Ole Omkvæd og DJ Turkman Souljah, har lagt deres første album "Vi Taler Dansk!" ud på deres hjemmeside til fri afbenyttelse.

Medlemmerne har udover samarbejdet i Kinski siden årtusindskiftet også arbejdet sammen i forskellige arrangementer. Blandt andet har Per Vers og Ole Omkvæd turneret med deres "Freestyle Freakshow" og med skolekoncerterne "Snakbar", hvor de to rappere har optrådt 500 gange på fem år rundt i landet.

Men alligevel har trioen fundet tid til at indspille et debutalbum, der også gæstes af en stor række kendte kunstnere på lydsiden. Anders Trentemøller og et 22 mand stort bigband kigger blandt andet forbi, og mandekoret Camarata Koret synger det uhumske omkvæd på singlen "Tal Pænt". "Vi Taler Dansk!" er derudover gæstet af mange prominente producere, blandt andre Es (Revoltage, Madness 4 Real), Phafalaion (Organiseret Riminalitet) og Robin Hannibal (Boom Clap Bachelors), som vidner om, hvor længe albummet har været undervejs.

Kinski er opkaldt efter den tyske kunstner og skuespiller Klaus Kinski, som ifølge gruppen har inspireret dem med sine vanvittige indfald. Gruppen kunne opleves på sidste års Aarhus Took It, hvor anmelderen på dr.dk skrev:

"Kinski er en gruppe i fuld kontrol, der både kan skrive intelligente numre og improvisere om helstegt pattegris med Uffe Ellemann-stemme. Man kan kun glæde sig til albummet."

Men nu behøver man ikke glæde sig længere, da albummet "Vi Taler Dansk!" lige nu kan hentes på www.kinski.dk.

ANNONCE