Nyhed

Kun få Benicàssim-billetter med camping tilbage

Vil du sove i telt på den spanske festival, skal du købe billet med det samme. GAFFA Billet ligger nemlig inde med de sidste 30 billetter med campingpas.

Endnu engang har folkene bag Benicàssim-festivalen strikket et rigtigt fornuftigt program sammen, og derfor er der igen i år rift om de billetter, der også giver adgang til campingarealet. I modsætning til en del andre festivaler er der nemlig langtfra plads til, at alle kan tage telt med, og derfor skal man være lidt vaks ved havelågen, hvis man vil se navne som Kings Of Leon og TV On The Radio i Spanien, men ikke har lyst til at investere i et hotelværelse.

GAFFA Billet er igen i år billetudbyder for den spanske festival, og her ligger man inde med de allersidste festivalbilletter, der ikke bare giver adgang til musikken, men også til campingarealet. I denne uge er der røget rigtig mange billetter af sted til festivalgængere specielt i England, og derfor ønskede vi lige at gøre eventuelle interesserede danskere opmærksom på, at det er ved at være sidste chance for at købe billet.

Der er dog ikke udsolgt af de øvrige billettyper endnu, så har man planlagt at bo hos en ven, skaffe et hotelværelse eller leje en lejlighed, skulle der ikek være nogen grund til panik. Men havde man planlagt en tur og regnet med, at man bare kunne sætte sit telt op, så skal man altså være opmærksom på, at det kræver en speciel billet, og de sidste af dem ryger over disken i disse timer.

Billetter til Benicàssim Festival 2009 kan købes via GAFFA Billet.

 

ANNONCE