Nyhed

Leela James til Vega

Den amerikanske soulkomet kommer til København 17. juli

Da den dengang 22-årige Leela James i 2005 udgav sit debutalbum "A Change Is Gonna Come" blev hun udråbt til at blive en af fremtidens store soulstjerner og blev sammenlignet med navne som Aretha Franklin, Gladys Knight og Chaka Khan. Hun har netop udsendt sit andet album i USA, der udelukkende består af covernumre, og med den i bagagen kommer hun til København til juli.

James giver sin første danske koncert i Lille Vega 17. juli, og her vil man kunne høre sangerinden fortolke sange af navne som Curtis Mayfield, Al Green, Womack & Womack og The Staple Singers samt naturligvis høre hende synge hendes eget materiale fra debutpladen. Og mon ikke der er en del, der vil sætte pris på, at hun husker at synge lidt fra "A Change Is Gonna Come", hvor James får hjælp af Raphael Saadiq, Kanye West og Wyclef Jean, og som GAFFAs anmelder gav en femstjernet anmeldelse.

"Leela skriver sig med denne brilliante debut straks ind i rækken af neo-soul stjerner som Angie Stone, Alicia Keys, Jill Scott, Lauryn Hill, Joss Stone osv. Hvor er det skønt, at soul-musikken bliver rendyrket igen, og det er tydeligt, at den masseproducerede koncept-r&b falmer i sammenligning med den ægte vare".

Den unge soulkomet kan opleves i Lille Vega 17. juli, og billetsalget er netop startet via Billetlugen.dk og Fona-butikkerne.

ANNONCE