Nyhed

Metro Station til Danmark

Det amerikanske poprockband spiller på Lille Vega den 20. juni.

Det succesfulde band Metro Station har huseret på MTV med singlen "Shake It", og har i sidste måned udgivet deres debutalbum, der viser gruppens elektroniske poprock-lyd til fulde. Nu kan danske fans se frem til bandets første koncert på dansk grund til sommer.

Gruppen har allerede opnået en del succes i hjemlandet USA, og en del af den kan nok tilskrives bandmedlemmernes familierelationer til både countrystjernen Billy Ray Cyrus og teenage-popfænomenet Miley Cyrus, der er kendt fra Disney-succesen “Hannah Montana”.

Historien om tilblivelsen af Metro Station starter også i kulisserne til optagelserne af netop ”Hannah Montana”, hvor broderen til Miley Cyrus, Trace Cyrus, mødtes med endnu en bror til en af skuespillerne - Mason Musso, der er storebror til Mitchel Musso, der også er med i "Hannah Montana". Den gode historie og den efterfølgende eksplosive succes for poprock-bandet var dermed i hus.


Siden er har Metro Station udgivet deres debutalbum, som udkom i Danmark i sidste måned. GAFFAs anmelder gav det selvbetitlede album tre stjerner og skrev blandt andet:

"Det ligner det sikre, brede valg, som ikke helt matcher det rå look og mest af alt får dem til at ligne rodløse ønskebørn i en verden af musikalske muligheder. Men: De har faktisk et virkelig godt øre for en catchy poptune, som måske nok er banal og endda uoriginal, men som fænger."

Nu kan de fængende melodier fra Metro Station høres, når de spille deres første koncert her i landet den 20. juni. Det bliver spændende at se, om poprock-bandet også kan ryste Lille Vega.


ANNONCE