Nyhed

Street Sweeper Social Club udsender debutalbum

Makkerparret Tom Morello og rapperen Boots Riley udsender album til sommer

Den kendte guitarist Tom Morello har mange jern i ilden og er netop i gang med en stor turné i USA som The Nightwatchman. Snart slår han også pjalterne sammen med Bay Area-rapperen Boots Riley, der er kendt som frontmanden i hiphopgruppen The Coup. Den nydannede gruppe kalder sig Street Sweeper Social Club og udgiver deres selvbetitlede debutalbum den 16. juni.

Selvom der er tale om en albumdebut, er det bestemt ikke første gang, de to bagmænd udgiver albums. Tom Morello har både en fortid i Audioslave og Rage Against The Machine og har før vundet en Grammy for sin musikalske kunnen, mens Boots Rileys gruppe The Coup er veletablerede i USA og har fem albums på samvittigheden.
 
Tom Morellos samarbejde med Boots Riley startede, da guitaristen gæstede på The Coup-nummeret "Captain Sterling's Little Problem" i 2006. Boots Riley, der aldrig har lagt skjul på sine politiske holdninger, har nu formet Street Sweeper Social Club og har inviteret guitaristen med.

Rapperen og guitaristens gruppe skal i første omgang være opvarmningsband på den kommende Nine Inch Nails / Jane's Addiction-turné i USA, og kort tid efter turnéen udgives det første album fra den nyformede gruppe.

Hør en forsmag på Street Sweeper Social Clubs kommende albumdebut på deres Myspace-side.

ANNONCE